Follow us

Over

 

Vacatures

Mijksenaar is altijd op zoek naar getalenteerde (digitaal) ontwerpers, strategen en projectmanagers. Laat ons weten waarom jij ons team moet komen versterken via jobs@mijksenaar.com.

Openstaande vacatures

Team

Wij zijn echte wayfinding-specialisten. Ons team is multidisciplinair, we combineren ieders ervaring, expertise en achtergrond in verschillende project-teams.

Meer over het Mijksenaar-team

Samenwerking

We werken graag samen met architecten, ontwikkelaars, onderzoekers, producenten, interieurontwerpers, licht-experts, en natuurlijk met onze opdrachtgevers en hun stakeholders.

Meer over onze samenwerkingen in deze video

Core values

We hebben drie core values. Deze waarden geven weer hoe wij in ons werk staan.

Gebruikers hebben altijd gelijk
Wij zijn volledig gericht op de ervaring van reizigers en bezoekers en halen voldoening uit het creëren van leesbare omgevingen. Door onze focus op de eindgebruiker, leveren we de beste resultaten aan onze opdrachtgevers.

Nieuwsgierig van nature
We willen altijd meer leren. We zijn continu bezig met het onderzoeken en testen van nieuwe mogelijkheden, technieken en oplossingen. Fouten maken hoort erbij, daar leren we van. Zo zorgen we voor ontwikkeling en innovatie.

Wayfinding is ons vak
Mijksenaar doet wayfinding. Zo simpel is het. We doen waar we goed in zijn.
Deze heldere focus hebben we al 35 jaar. Zo zijn we het meest ervaren wayfindingbureau ter wereld geworden, met werk waar miljoenen mensen elke dag gebruik van maken.

Ontwerp-principes

Ons werk is gebaseerd op drie principes, verweven in ons DNA door jarenlange ervaring.

Meer over onze ontwerp-principes

Projecten

Onze projecten variëren enorm in soort en omvang. We ‘doen’ grote internationale luchthavens en kleine musea, treinstations, ziekenhuizen, fietsroutes, campussen, stadscentra, dierentuinen en nog veel meer.

Meer over onze projecten

Werkwijze

Ons doel is om complexe plekken en processen eenvoudig en begrijpelijk te maken, voor iedereen. Daarom beginnen we met luisteren, analyseren en het opstellen van een strategie, voordat we gaan ontwerpen.

Meer over onze werkwijze